Alles over Laserontharing

Via een specifieke kenmerken betreffende de Candela GentleLase Pro U dan ook is ons behandeling zeker veilig voor de huid. In contrast tot overige systemen kan zijn er nauwelijks meteen aanraking met de huid zodat dit smeren met gel tijdens een behandeling ook niet benodigd is.

bent u dan ook al zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht vervolgens nog veel weken met een laserbehandeling tot u dan ook uw oorspronkelijke huidskleur wederom terug heeft. Om de oorspronkelijke teint eerder retour te krijgen kan dit beste via 2 a 3 maal ieder week de ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) met ons lichte/zachte scrub peeling voor een gevoelige huid betreffende fijne korrels. Ofwel raadpleeg de huidtherapeute wegens raadgeving bij twijfel.

Hierdoor dringt het niet zo diep in een huid door. Dieper gelegen haarwortels ingaan dan onvoldoende, waardoor niet het gewenste resultaat ontstaat en zeker (veel) verdere behandelingen cruciaal.

Met enkele laserbehandelingen is een groot deel van een haren in het behandelde gebied verwijderd.

Laserontharing Heeft u hinder over overmatige, ingegroeide hoofdharen of ongewenste haargroei die donker kan zijn aangaande kleur in dit gelaat ofwel op het lijf?

De informatie aan die treatment kan zijn bedoeld mits informatieve introductie. Deze treatment mag risico's betreffende zich mee leveren. Als je nadenkt aan het ondergaan betreffende die ingreep adviseren we jouw aanvankelijk goed te laten voorlichten via ons specialist. Bovenstaande info is ook niet bedoeld zodra vervanging betreffende (geneeskundig) advies. Zie tevens een disclaimer. Laatst gewijzigd: 12-09-2017 Gerelateerde pagina's Een inzicht aangaande ontharingsmethodes: over elektrisch ontharen tot ontharingscrèmes Inzicht aangaande ontharingsmethodes - vergelijk een wegens- & nadelen Ontharen vanwege mannen Ontharen wegens mannen - haren laseren - Onkosten & ervaringen Ontharen betreffende een epilator – baten, nadelen en adviezen Ontharen met een epilator – voordelen, nadelen en tips Download: IdealBody.nl gids + checklist Overweeg je ons verzorging? Bereid je vanwege met onze Voor niets voorbereidingsgids.

Vanwege dit gewenste uitkomst zijn altijd meerdere behandelingen nodig. De huid dien wel herstellen voor een eerstvolgende treatment plaats kan ontdekken. Het duurt een zoveel weken tot de huid wederom klaar is voor een eerstvolgende laserbehandeling.

Mijn armen en gezicht zijn meteen zo goed ingeval klaar. Na de behandelingen was dit dikwijls ons beetje rood om mijn bovenlip. Dat gaf mijzelf wel wederom het idee het er zeker iets was voltooid. Ik ga absoluut nader met mijn benen.”

tot 48 bekijk hier uur na een behandeling geen geparfumeerde en alcoholhoudende producten gebruiken, bijvoorbeeld deodorant/make-up op de behandeld ontharingsgebied

Een behandeling welke alang ettelijke jaren is aangewend is elektrisch ontharen. Deze therapie kan zijn in feite alsnog almaar de enig uitstekende oplossing vanwege dit verminderen van witte, grijze en blonde stugge hoofdharen.

Een werking over Laser Ontharing Dit principe met Laser Ontharing is gebaseerd op het principe met ‘selectieve fotothermolyse’, ons reactie waarbij gemakkelijk betreffende ons zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid met pigment (melanine) in dit haar het als geleider zit is van waarde voor de benodigde reactiewarmte. Een laser stuurt laserlicht met een verschillende golflengte die tot diep in een haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd via het aanwezige pigment.

Zo worden de hoofdharen één vanwege één behandeld. Een behandeling kan zijn niet ongevoelig, een prikkelende warmte in de huid mag wanneer pijnlijk worden ondervinden. Dit verschilt echter immers ieder locatie, zo kan zijn onder andere het veven betreffende een bovenlip gevoeliger dan om de kin.

Meld het bericht Brandwonden via laser ontharen Via Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen is het dit uitkomst: haargroei is wat verminderd, doch niet kompleet straat, maar het meeste vervelende is dat je via de treatment op 2 plekken brandwonden heb opgelopen (bij mijn navel en lies) en nu twee lelijke littekens aan heb overgehouden. De salon voelt zichzelf totaal ook niet verantwoordelijk wegens de aangebrachte beschadiging en doet niks aan 'nazorg'. Nu zit ik betreffende mijn handen in dit haar en kan niets verrichten. Heb aanraking opgenomen met de branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, maar ze mogen niks wegens mij betekenen. Ondertussen gaat de salon bovendien betreffende een behandelingen, terwijl ze in mijn ogen ook niet een expertise beschikken over.

Kosten: €600 Fotos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *